• Inici
  • Actualitat
  • Veïns i sanitaris de Simat conten la seua experiència amb la COVID-19

Veïns i sanitaris de Simat conten la seua experiència amb la COVID-19

logo 1 simat 14 x 16

Veïns i sanitaris de Simat conten la seua experiència amb la COVID-19

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha realitzat un vídeo, en què diferents veïns i veïnes del municipi han contat com va ser la seua experiència amb la COVID-19, com els va afectar psicològicament, quin va ser el protocol que van seguir i han llançat un missatge a la ciutadania per conscienciar-los de la situació sanitària.

A més, dos sanitàries del municipi, Mari Carmen Carrascosa i Maria Victoria Mogort, han mostrat el seu testimoni i han explicat a la ciutadania la situació en què treballen o quins han sigut els moments més durs i satisfactoris durant la pandèmia, entre d’altres. «Quan li donem l’alta al pacient pensem un altre curat, però ara entra el següent perquè hi ha més a la cua», denuncia Mogort. Per la seua banda, Carrascosa assenyala que allò més dur «és vore les estadístiques» i, per això, convida a totes aquelles persones que no compleixen les normes «a que vingueren un dia a un hospital o a un centre sociosanitari i comprovaren com estan els pacients amb COVID-19».

Des de l’Ajuntament assenyalen que «l’objectiu és que la ciutadania al vore rostres coneguts es consciencia de la situació tan complicada que estem patint i, així, actuen per protegir-se i protegir a la resta».

Podeu vore el vídeo al següent enllaç: https://youtu.be/ocrPob9PCOI