• Inici
  • Actualitat
  • Víctor Mansanet és el nou president de la Mancomunitat de la Valldigna

Víctor Mansanet és el nou president de la Mancomunitat de la Valldigna

mancomunitat

Víctor Mansanet és el nou president de la Mancomunitat de la Valldigna

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, va ser anomenat ahir, dimarts 9 de febrer, per unanimitat president de la Mancomunitat de la Valldigna, integrada pels municipis de Barx, Benifairó i Simat.

Durant la sessió extraordinària del ple, l’anterior president i alcalde de Benifairó de la Valldigna, Josep Antoni Alberola, va renunciar al seu lloc atorgant-li la presidència a Mansanet fins al pròxim 11 de maig de 2022. L’alcalde de Barx, Miguel Donet, serà el pròxim en prendre la presidència després d’haver-se establert entre els tres municipis que la presidència serà rotatòria.

El nou president de la Mancomunitat, Víctor Mansanet, ha posat en valor els nous projectes que s’estan portant a terme des d’este organisme, entre els quals destaca el Centre d’Interpretació de Música Medieval, que se celebra al Monestir de la Valldigna i la labor desenvolupada en la recuperació de la flora i fauna del riu Vaca.

Mansanet va agrair «l’extraordinària i sacrificada tasca del president de la Mancomunitat, Josep Antoni Alberola» i va mostrar la seua satisfacció amb els alcaldes de la Mancomunitat per la seua confiança i unió, la qual, segons Mansanet, «ha estat indispensable per a la pervivència i potenciació de l’organisme».