Bon Nadal i feliç 2021

WhatsApp Image 2020-12-24 at 11.16.07

Bon Nadal i feliç 2021

Arriben les festes nadalenques més atípiques després d'un any marcat per la pandèmia de la COVID-19. Este any el Nadal serà diferent, ja que les restriccions no ens permeten reunir-nos amb els nostres familiars i amistats per celebrar estos dies. No obstant, cal complir amb les normes amb la màxima prudència i responsabilitat i amb l'objectiu que el pròxim any no hi haja cap lloc buit a la taula i tots ens tornem a reunir per gaudir del Nadal.

Malauradament, enguany més de 49.000 taules tindran un lloc buit al territori espanyol a causa d'esta malaltia, segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat. Altres hauran de romandre totes les festes als hospitals per poder fer front a la COVID-19. En record de tots ells, vos demanem que celebreu estes festes amb el menor nombre possible de persones perquè este any cal estar lluny per poder estar prop altra vegada.

El pròxim any arribarà la vacuna i amb ella podrem anar recuperant poc a poc eixa normalitat. Per això, esperem que el 2021 ens porte salut i molta estima i que el 2020 ens haja fet aprendre d'aquelles coses que comporten la felicitat.

Bones festes i feliç 2021
L'equip de Govern