Comunicat Regidoria de Cultura

logo 1 simat 14 x 16

Comunicat Regidoria de Cultura

 Acaba l'any i amb ell arriben els dies més màgics. Tot i que es tracta d'un Nadal atípic degut a les circumstàncies sanitàries ocasionades per la COVID-19, no hem d'oblidar la il·lusió dels més menuts, els quals han estat en tot moment a l'altura de la situació i ens han donat un gran exemple.

Per això, des de la Regidoria de Cultura volem seguir apostant per la celebració d'algunes activitats dirigides a este sector de la població, però sense posar en perill la seua salut i seguretat ni la de la resta del veïnat. D'esta manera, hem preparat una programació cultural adaptada a la situació sanitària i, a més, seguint les recomanacions dictades per les autoritats autonòmica i estatal, com l'ús obligatori de la mascareta i gel hidroalcohòlic o el control d'aforament, entre d'altres. No obstant, com a regidora, m'agradaria recalcar que acatarem estes decisions i, per tant, si la situació empitjora, serem els primers en ajornar la programació.
 
Som conscients que estem vivint una situació molt complicada i entre totes i tots hem de lluitar per acabar amb la COVID-19. Però, també cal apostar per una Cultura segura, ja que este sector ha sigut dels més colpejats per la crisi sanitària, però, a la vegada, el més present en les nostres vides des que es va iniciar l'estat d'alarma.
 
Per últim, em queda desitjar-vos un bon Nadal i un feliç any ple de salut i que no es perda mai la il·lusió tan característica d'esta època.
 
Regidora de Cultura
Almudena Donet