• Inici
  • Actualitat
  • Els alumnes dels tallers d’ocupació milloren la senda dels Burros

Els alumnes dels tallers d’ocupació milloren la senda dels Burros

senda 3

Els alumnes dels tallers d’ocupació milloren la senda dels Burros

L’alumnat dels programes de formació i ocupació de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna «Et Formem. Repoblacions forestals i tractaments silvícoles» i del «Taller d’Ocupació Ecosimat I. Conservació i recuperació del patrimoni natural i forestal» han millorat durant les últimes setmanes la senda dels Burros, que es troba a l’antic camí de Les Foies PR-CV51.

Les tasques s’han centrat en la neteja del barranc d’Abahecho, que uneix este tram amb la resta de la ruta, amb l’objectiu de donar-li un altre accés a este camí sense accedir a la carretera.

Els alumnes de cada programa han treballat en diferents punts del barranc eliminant algunes de les plantes i arbres i consolidant altres, desbrossant plantes herbàcies, arbustives i llenyoses, podant branques i talant arbres secs. A més, amb la llenya resultant, han construït i col·locat faixes per evitar l’erosió i han recollit el fem i les deixalles que es trobaven al sender.

El regidor de Medi Ambient, Jose Gregori, ha destacat el treball d’estos grups, ja que «es tracta d’una de les sendes amb major afluència de visitants al nostre municipi» i «esta tasca permet donar-li major riquesa i accessibilitat».

 

senda 2 senda 4 senda 5 senda 6 senda 7 senda