Simat té un positiu per coronavirus

logo 1 simat 14 x 16
Simat té un positiu per coronavirus

 Segons les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el municipi de Simat de la Valldigna comptabilitza un positiu per coronavirus en els últims 14 dies. Al Departament de Salut de Gandia, al qual pertany el municipi, n’hi ha 166 casos actius.

Des de l’Ajuntament es prega màxima prudència a la població, ja que el virus encara està present i, a més, demanem tranquil·litat a la ciutadania, perquè les autoritats sanitàries s’han posat en contacte amb l’entorn més proper per realitzar les proves pertinents.
D’altra banda, des del Consistori, ens posem a disposició de la persona afectada i amb la resta de la població per garantir la salut i la seguretat de la ciutadania.
Recordem que cal seguir les indicacions sanitàries, com l’ús obligatori de la mascareta, el distanciament social i llavar-se les mans constantment. A més, demanem a la ciutadania que si presenta símptomes relacionats amb esta malaltia es pose en contacte amb el Centre de Salut de Simat per seguir el protocol indicat.