• Inici
  • Actualitat
  • Eugeni Alemany esgota les places per a l’actuació del 13 de setembre

Eugeni Alemany esgota les places per a l’actuació del 13 de setembre

cartell complet alemany

Eugeni Alemany esgota les places per a l’actuació del 13 de setembre

L’humorista Eugeni Alemany actuarà el pròxim 13 de setembre, a les 19:00 h, al carrer Convent de Simat de la Valldigna, on presentarà l’espectacle «En persona guanye», organitzat per la Regidoria de Cultura. Alemany realitzarà un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista, on jugarà amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret i la interacció amb el públic.

En menys de dos hores, Alemany ha aconseguit esgotar les més de 200 places, ja que l’aforament és limitat amb l’objectiu de complir les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

Les persones assistents es podien apuntar a través del Whatsapp de l’Ajuntament i des del consistori s’ha intentat prioritzar al veïnat del municipi. Els interessats que no hagen aconseguit seient podran apuntar-se a la llista d’espera. A més, es prega a aquelles persones que no puguen assistir, que ho comuniquen per poder adjudicar el seu seient.

Des de la Regidoria de Cultura agraeixen la gran acollida que ha tingut l’espectacle i, per la seua banda, la regidora Almudena Donet lamenta «haver d’acotar l’espai», però remarca que «ho fem per garantir la salut de totes i de tots».