• Inici
  • Actualitat
  • Turisme organitza rutes per promocionar el patrimoni i la gastronomia local

Turisme organitza rutes per promocionar el patrimoni i la gastronomia local

CARTELL Descobreix Els Tresors de Simat 2020

Turisme organitza rutes per promocionar el patrimoni i la gastronomia local

La Regidoria de Turisme de Simat de la Valldigna ha preparat una sèrie de rutes durant els pròxims mesos amb l’objectiu de donar a conèixer la gastronomia i el patrimoni cultural i gastronòmic del municipi.

Les activitats es divideixen en cinc grups de diferent temàtica. El primer es basarà en una ruta teatralitzada pels tresors de Simat durant els dies 12 i el 26 de setembre i el 17 d’octubre. Esta mateixa ruta també es podrà realitzar per la nit l’11 i el 25 de setembre i el 23 d’octubre.

Per la seua banda, el 5 i el 19 de setembre i el 31 d’octubre, els assistents podran gaudir d’una visita guiada pels tresors de Simat, entre els quals es troben el Monestir de la Valldigna, la Mesquita de la Xara o la Font Gran, entre d’altres, i, a méspodran degustar productes locals i endur-sea casa un lot de productes dels forns i les carnisseries.

El 18 d’octubre es realitzarà una ruta ornitològica, on els visitants podran observar i conèixer en profunditat les ausque es troben al territori.

Per últim, la Regidoria de Turisme ha organitzat vàries rutes naturals, entre les quals es troben el camí dels Burros-Font del Cirer, la pujada a Les Foies, el castell de l’Alfàndech, la ruta dels Forns de Calç i dels Monestirs i, per últim, la ruta de l’Aigua i la cova Patricio.

Totes les activitats, organitzades per la Regidoria de Turisme i subvencionades pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València,inclouen esmorzar, dinar o tapeigen un dels comerços de Simat de la Valldigna i els participants s’enduran un detall recordatori de La Valldigna.

El regidor de Turisme, Joan Vicent Banyuls, ha destacat que amb estes activitats «pretenem donar un impuls al nostre comerç, ja que ha estat dels més perjudicats durant la pandèmia» i, a més, ha agraït la «bona acollida i interés per part d’estos».

Els assistents hauran de reservar plaça enviant un missatge de whastapp al 618 020 272, ja que l’aforament és limitat degut a las recomanacions sanitàries dictades per les autoritats.