Simat no registra cap positiu per COVID-19

covid

Simat no registra cap positiu per COVID-19

Simat de la Valldigna no registra, després de cinc setmanes, cap positiu per coronavirus entre els seus veïns i veïnes, segons les dades aportades per la Conselleria de Sanitat.

L’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, ha agraït “la col·laboració del veïnat, ja que la majoria estan complint les recomanacions sanitàries”. Tot i això, ha assenyalat que “cal no relaxar-se” i, per tant, ha demanat que “no ens confiem i continuem complinet amb les mesures dictades”.

Cal recordar que el pròxim dimarts entraran en vigor les noves mesures establertes pel Ministeri de Sanitat per previndre els brots. Entre elles es prohibeix fumar al carrer si no es pot mantenir la distància de 2 metres, es tanquen els locals d’oci, copes i discoteques, els bars i locals d’hosteleria hauran de tancar a l’1 de la matinada, les reunions no podrán superar les 10 persones i i es restringeixen les visites a residències d'ancians.

Per evitar la propagació del virus és important llavar-se sovint les mans, mantenir la distància de seguretat, portar mascareta i evitar aglomeracions.