Comunicat de la Regidoria de Cultura

 

cultura

Comunicat de la Regidoria de Cultura

Fa uns dies em reunia amb l'equip de govern per acordar la suspensió de les festes patronals programades per al 4,5 i 6 d'agost. Reconec que no va ser una decisió fàcil, ja que es tracta d'una festivitat que uneix a tot el veïnat i que durant tot l'any esperem amb molta alegria. Són dies on majors i menuts ens reunim als carrers del municipi per compartir la germanor, ballar, cantar, riure...

Però la situació visculda durant els últims mesos i les circumstàncies derivades de la crisi sanitària causada per la COVID-19 han comportat que des del consistori decidim apostar per la salut i la seguretat dels nostres veïns i veïnes amb l'objectiu de poder retrobar-nos tots junts al carrer o a qualsevol espai del nostre municipi per disfrutar de la cultura tots junts més prompte que tard.

Som conscients que serà un dels sectors que més patirà esta situació, però des de l'Ajuntament i, sobretot, des de la Regidoria de Cultura continuem apostant per totes eixes persones que es deixen la pell dia a dia per fer-nos gaudir d'una bona estona amb els nostres amics i familiars. Tot i que la situació ens ha fet disminuir el ritme, estem treballant per donar-los suport i poder organitzar durant els pròxims mesos algunes activitats respectant sempre les mesures de seguretat i el distanciament social. Poden estar ben segurs que tenen el nostre suport i farem tot el possible per ajudar-los.

Per això, el nostre objectiu no és cancel·lar cap activitat, sinó ajornar-les per poder realitzar-les amb les millors condicions i, així, aconseguir que l'únic virus que es contagie siga el del somriure i l'alegria de poder tornar a gaudir de la nostra cultura. Estic segura que tornarem més forts i més units que mai. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Regidora de Cultura,

Almudena Donet

cultura 2

f9a8fb5a-2ac3-459f-9f2b-a90e419f0808

cultura 6

cultura 5

cultura 4

cultura 3