• Inici
  • Actualitat
  • El CEIP Valldigna participa a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

El CEIP Valldigna participa a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

CEIP Valldigna

El CEIP Valldigna participa a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

L'alumnat de cinqué de primària del CEIP Valldigna participa este any a la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) amb el book tràiler Charlie i la fàbrica de xocolata. Des del centre expliquen que l'elecció de l'obra va ser per part del professorat, qui va decidir buscar llibres enriquidors que encara no s'havien presentat al concurs en edicions anteriors.

El centre va decidir presentar-se després d'haver acudit a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, junt a altres centres educatius de la resta de la Comunitat Valencian, on van poder disfrutar de diverses projeccions cinematogràfiques, curtmetratges i activitats lúdiques que s'havien presentat al MICE.

La directora del centre, Maria José Plancha, recalca que gràcies a este projecte l'alumnat “ha gaudit molt de la lectura i l'assaig i, sobretot, realitzant el decorat”.

El recompte de vots de l'obra es realitzarà a partir de la suma de visualitzacions completes al canal de Youtube MICE VALENCIA 2020 des del 15 de març fins al 8 de maig de 2020. El CEIP Valldigna coneixerà si ha sigut guardonat en la Gala de Cloenda del MICE 2020.