Simat llança la iniciativa “Paraules en la distància”

PARAULES EN LA DISTÀNCIA

Simat llança la iniciativa “Paraules en la distància”

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha posat en marxa la iniciativa “Paraules en la distància” amb l'objectiu de sentir més prop a aquells familiars, amics o gent de l'entorn amb els quals no es poden retrobar durant estos dies de confinament amb motiu de l'estat d'alarma.

El veïnat podrà enviar al whatsapp de l'Ajuntament notes de veu d'una duració màxima d'un minut expressant allò que li agradaria dir-li a eixes persones i, a més, pot dedicar-li una cançó. Una vegada finalitzada la setmana, el consistori enviarà un enllaç a totes les persones que han participat incloent les notes de veu i les cançons per a que les puguen compartir amb les persones estimades.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha explicat que “sabem que són dies durs i tots tenim a algú amb qui ens agradaria estar en estos moments”. A més, ha assenyalat que amb este projecte “pretenem que siga més fàcil passar el confinament i el veïnat se n'adone que sempre hi haurà alguna persona esperant-los quan tot acabe”.