• Inici
  • Actualitat
  • Simat llança la campanya #JoEmQuedeASimat amb diferents activitats

Simat llança la campanya #JoEmQuedeASimat amb diferents activitats

JoEmQuedeASimat 5

Simat llança la campanya #JoEmQuedeASimat amb diferents activitats

Durant els quinze dies, l’Ajuntament llançarà algunes propostes a través de les seues xarxes socials

L’Ajuntament de Simat ha iniciat la campanya #JoEmQuedeASimat a les seues xarxes socials, per difondre diferents activitats relacionades amb les distintes regidories durant els quinze dies que el territori es troba en estat d’alarma. Amb elles, pretenen animar al veïnat en estos dies tan difícils per a que es queden a casa i superen cadascuna de les proves que els proposen cada dia.

La Regidoria de Cultura ha proposat que el veïnat envíe vídeos al telèfon del ban, on mostre les seues habilitats per compartir la cultura i que tots ho pugen disfrutar des de casa. Alguns dels vídeos que s’han rebut són d’una ballarina, un xiquet tocant el tambor o un menut recitant un vers.

A més, durant la quarantena, es penjarà cada dia a les xarxes socials un dibuix o una manualitat per a que els més menuts puguen realitzar-lo a sa casa i compartir-lo amb la resta del municipi per omplir de color i diversió les xarxes. Des de la Regidoria demanen que les pengen al seu balcó o a la porta per a que els menuts no se senten soles.

Per la seua banda, la regidoria d’Educació també s’ha sumat a esta iniciativa compartint a la pàgina web alguns exercicis físics que realitzen durant les classes de crossfit o els diferents grups de gimnàstica de manteniment.

Respecte a les classes de valencià elemental, la professora ha decidit enviar cada dia al grup de Whatsapp tres paraules per a que realitzen una oració amb cadascuna d’elles i corregir-les entre tots amb l’objectiu de que «no es perda el ritme que s’havia aconseguit durant estos dies».

JoEmQuedeASimatJoEmQuedeASimat 2JoEmQuedeASimat 3JoEmQuedeASimat 4JoEmQuedeASimat 5