• Inici
  • Actualitat
  • Simat suspén les seues activitats durant les pròximes setmanes

Simat suspén les seues activitats durant les pròximes setmanes

logo 1 simat 14 x 16

Simat suspén les seues activitats durant les pròximes setmanes

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha decidit suspendre provisionalment les activitats previstes per als pròxims dies amb motiu de la crisi sanitària que està vivint la Comunitat Valenciana a causa del coronavirus.

D’esta manera, el consistori ha ajornat el Dia de la Valldigna, previst per al cap de setmana del 28 i 29 de març, que contava amb l’actuació de l’orquestra Montecarlo, la passejada de la Dona o el mercat medieval, entre d’altres.

A més, també s’han suspés fins a nova ordre les activitats de gimnàstica que es realitzen al municipi com és el cas de pilates, zumba o la gimnàstica de manteniment.

A la Casa de la Cultura també hi havia prevista per al divendres 12 de març una exposició de l’artista Maria Teresa Jordà, que també quedarà ajornada. De la mateixa manera, se suspendran les classes de valencià organitzades per l’Ajuntament.

Per la seua banda, el Casal Jove deixarà de realitzar activitats durant els pròxims dies, entre les quals es troba l’escape room Cosmos del pròxim 27 de març, i romandrà tancat fins nou avís.

L’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, ha demanat «tranquil·litat» a la ciutadania, ja que «de moment no hi ha cap cas de coronavirus a la comarca» i, a més, ha recalcat la importància de seguir les indicacions tant per part de la Conselleria de Sanitat com del Ministeri i, sobretot, «informar-se de qualsevol novetat a través de fonts oficials».

«El nostre objectiu és garantir la salut i la seguretat de tots els veïns i les veïnes i per això hem decidit prendre estes decisions», ha explicat Mansanet.