• Inici
  • Actualitat
  • Gustau Muñoz retrata la situació actual al Monestir de la Valldigna

Gustau Muñoz retrata la situació actual al Monestir de la Valldigna

6a110258-9bed-4afd-bedb-440697234dc6

Gustau Muñoz retrata la situació actual al Monestir de la Valldigna

L’economista es manifesta «optimista de cara al futur immedia»

L’intel·lectual, professor i economista, Gustau Muñoz, va impartir el dissabte 8 de febrer una xerrada sobre política, cultura, país i memòria al Monestir de la Valldigna a partir de la seua obra «Corrents de fons». L’escriptor, nascut a València, va fer un retrat de la situació política, econòmica i social de la Comunitat Valenciana i la seua relació amb el seu àmbit territorial, l’estat espanyol, Europa i Estats Units.

Durant la seua intervenció, Muñoz va manifestar que «em sent optimista de cara al futur immediat, ja que a pesar dels entrebancs, crec que s’ha avançat molt durant les darreres dècades». Junt amb el pensador, va intervindre l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, qui va mostrar la seua preocupació pel panorama actual de cara a «un futur en llibertat regit per una democràcia autènticament social al nostre país».

Al finalitzar l’acte, l’intel·lectual va signar el seu llibre «Corrents de fons», que reuneix un conjunt de textos des de la perspectiva de la cultura, la societat i la política dins del context valencià i global amb referències a alguns autors valencians com Vicent Blasco Ibáñez, Joan Fuster, Rosa Serrano o Josep V. Marqués.