Simat de la Valldigna rep als nous músics de la banda

76727101 2923043381039254 3437118424109547520 n

Simat de la Valldigna rep als nous músics de la banda

Simat de la Valldigna va rebre el passat diumenge 24 de novembre els nous músics de la Societat Unió Musical amb motiu de Santa Cecília. Durant la jornada, la banda va recollir als nousvinguts que, posteriorment, van organitzar un concert d’entrada a l’Auditori de la Casa de la Música, organitzat per la Societat Unió Musical i l’Ajuntament del municipi.

Martina Alexandre Ferrando, Pau Castillo Sánchez, Blanca Felis Alemany, Empar Ferrando Gregori, Irene Huet Ripoll, Mercé Merí Roig, Aïna Peig Solanes, Mar Plana Boïgues, Sara Plancha Calatayud i Nerea Vercher Córdoba són els joves que este any s’han incorporat.

En total, uns 61 músics han interpretat, sota la direcció del mestre Jorge Colom Muñoz, algunes peces dels compositors Miguel Morales, Justin Hurwitz, Leonard Bernstein, Juan Quintero i Jesús Fernández Lorenzo. Junt a la Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna, dirigida per Jordi Moreno, van finalitzar el concert amb «L’himne a Santa Cecília», de José González.

Al concert, presentat per Joana Brines, van assistir familiars dels músics, el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Josep Gregori; la regidora de Cultura, Almudena Donet, i l’alcalde del municipi, Víctor Mansanet.

Els actes continuaran el pròxim cap de setmana amb l’actuació del grup local Cabos Sueltos, la disco mòbil The Luxe, una cercavila i el trasllat de la imatge de Santa Cecília a casa dels clavaris, Rosa Mari Vercher González i Vicent Ribera Solantes, entre d’altres activitats.

santa cecilia