• Inici
  • Actualitat
  • L’alumnat de Et Formem participa en el curs de Prevenció de Riscos Laborals

L’alumnat de Et Formem participa en el curs de Prevenció de Riscos Laborals

curs

L’alumnat de Et Formem participa en el curs de Prevenció de Riscos Laborals

Els integrants rebran 30 hores de formació, a més de l’acreditació a través d’un certificat

Els deu alumnes del projecte Et Formem «Conservació i millora de muntanyes de Simat», programa cofinançat per Labora.GVA i el Fons Social Europeu, estan participant durant esta setmana en el curs de Nivell Bàsic de Prevenció de Riscos Laborals. La directora del programa, Ana Fernández, recalca que l’objectiu és «completar i augmentar la formació integral dels participants amb este tipus d’activitats transversals» i, així, «enriquir personalment als integrants, potenciar les seues habilitats socials i facilitar-los les eines necessàries».

D’esta manera, l’alumnat aprén els riscos als quals pot enfrontar-se durant la seua experiència laboral, determina algunes accions preventives i de protecció a la salut minimitzant els factors de risc. A més, obtindran un certificat Bàsic de Prevenció de Riscos Laborals de 30 hores.

Programa Et Formem
Este projecte pretén millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones en risc d’exclusió. D’esta manera, els integrants treballen al mateix temps que es formen en prevenció de riscos laborals, inserció laboral, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere.El curs finalitzarà el pròxim 29 de novembre amb un acte de cloenda.