Simat de la Valldigna signa el I Pla d’Igualtat Municipal

bc5fbd09 1d3b 4e2c a05b 6d30cd9dcfa4

Simat de la Valldigna signa el I Pla d’Igualtat Municipal

L’objectiu és millorar la paritat entre dones i homes en tots els àmbits de l’administració

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna i FEM-ACCIÓ Consultora d’Igualtat han signat el I Pla d’Igualtat Municipal, que inclourà una millora de les condicions de conciliació de la vida laboral, familiar i personal en tots els àmbits de l’administració local i del municipi, l’accés a protocols de salut laboral i per a la prevenció de l’assetjament per raó de sexe i la formació en igualtat, comunicació i llenguatge no sexista.

Per a dur-ho a terme, FEM-ACCIÓ realitzarà diverses enquestes a les diferents associacions i a la població en general amb l’objectiu de conéixer les característiques sociodemogràfiques de la localitat i revisar els recursos en polítiques d’igualtat que disposa.

L’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, considera que és «imprescindible que l’Ajuntament tinga un document d’estes característiques» perquè és un objectiu que «ens havíem marcat l’anterior i l’actual equips de govern». Mansanet espera que la ciutadania participe en les activitats que aniran programant-se per tal que el pla siga «realment efectiu» i puga millorar les condicions d’igualtat entre homes i dones.