Nota d'agraïment

regidora

GRÀCIES PER LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN LES NOSTRES FESTES MAJORS

El principal propòsit que l’Ajuntament de Simat busca amb la programació de les Festes Majors és que els veïns i les veïnes puguen disfrutar d’eixos dies i aprofitar-los per estretir els lligams familiars i d’amistat, així com exercir l’hospitalitat amb totes aquelles persones que ens visiten. 

Pense que hem complit amb eixe propòsit i que, per tant, podem estar contents I contentes de tot els que s’ha fet en uns dies tan assenyalats. Només hem de lamentar l’accident pirotècnic que va haver el Dia del Gos, la qual cosa ens ha de fer reflexionar sobre la necessitat d’aplicar mesures més rigoroses i un major control, d’acord amb la normativa en vigor, dels focs d’artifici. Esperem que les persones afectades per l’esmentat accident tinguen una ràpida recuperació.

Enguany, per primera vegada en la història del nostre municipi, hem llançat una modesta campanya de conscienciació ciutadana, a través de les nostres xarxes socials, per tindre unes festes lliures d’agressions sexistes. En este sentit, ens congratulem de no haver patit cap incident d’este tipus. 

Volem agrair, finalment, la participació de tota la gent i l’ajuda que hem rebut de particulars, de festers i festeres tant de Simat, com de Les Foies i el Pla de Corrals—, entitats i organismes locals, ja que gràcies a eixa participació aconseguim fer unes festes divertides, agradables, solidàries i amb una oferta variada d’actes per a tota classe de públic. Intentarem millorar per poder sentir-nos orgullosos i satisfets de les nostres festes locals.

 Gràcies per la participació. Salut! 

Simat de la Valldigna, agost de 2018 

ALMUDENA DONET ROMERO

Regidora d’Educació, Cultura, Festes i Associacionisme