Calendari d'esdeveniments

Mes anterior Dia anterior Dia següent Mes següent
Per any Per mes Per setmana Hui Cercar Aneu al mes

Concert d'Eduardo Paniagua "Cantigues en la cort d'Alfons X el Savi"

x
Dissabte 04 Gener 2020 19:30 - 21:00

La Mancomunitat de la Valldigna, junt amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i sota la direcció i coordinació artística de Mara Aranda, han preparat per a este dissabte 4 de gener, a les 19:30 h, un concert gratuït al Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, on actuarà Eduardo Paniagua, el major especialista de les Cantigues d’Alfons X el Savi.

El president de la Mancomunitat, Josep Antoni Alberola, ha destacat que el fet d’haver escollit a Paniagua es deu a que «és un dels especialistes més importants a nivell aràbic-andalusí» i, per tant, ha recalcat que s’espera una gran afluència de públic, ja que «hem comprovat que s’ha mostrat molt d’interés a les xarxes per este concert».

Eduardo Paniagua, encarregat del saltirio i les flautes, estarà acompanyat pel grup Música Antiga, del qual forma part junt a César Carazo (cant i viola) i Wafir Sheik (llaüt i percussió). Paniagua conta amb una llarga trajectòria professional i alguns reconeixements com el premi de Música Clàssica 2009 de l’Acadèmia de la Música d’Espanya, on Plácido Domingo i José Carreras foren finalistes. A més, també ha rebut el premi de la Unió Fonogràfica Independent als anys 2010, 2011 i 2013 i el premi GEMA 2019 al millor director de música històrica, entre d’altres.

Ubicació : Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna

Torna