El veïnat de Simat decideix la data de les festes

logo 1 simat 14 x 16

El veïnat de Simat decideix la data de les festes

La consulta ciutadana es realitzarà de manera telemàtica o a l’Ajuntament durant la pròxima setmana

La regidoria de Cultura i Festes de Simat de la Valldigna ha posat en marxa una consulta ciutadana entre el veïnat del municipi per decidir les dates en què se celebraran les festes majors este any.

Els veïns i les veïnes podran decidir fins el pròxim 22 de desembre, ja siga de manera online o a través de l’Ajuntament, si prefereixen que les festes transcórreguen els dies 4, 5 i 6 d’agost, que són els dies tradicionals, o, pel contrari, un cap de setmana del mes d’agost.

 

Sols la gent de 16 anys o més i empadronada a Simat de la Valldigna podrà participar en esta consulta, ja que els votants hauran d’identificar-se amb el nom, cognoms i DNI amb l’objectiu de que el resultat siga el més fidedigne possible a la realitat.

 

L’Ajuntament ha assenyalat que el motiu d’esta consulta es basa en què «molta gent del poble treballa durant eixos dies o viu fora del municipi i, per tant, no pot gaudir de les festes». A més, ha recalcat que «el veïnat podrà sentir-se partícip de la decisió i, així, conèixer les seues demandes».

La consulta es podrà contestar en el següent enllaç: https://doodle.com/poll/dzvmi5cw9v7vmbtz 

Per a més informació: pdfNP._Consulta_ciutadana.pdf