• 289472685 6015612688453931 4501002714578012273 n

 • merda

 • Simat-Mercat de les Idees 15 juny-cartell OK

   

   

  L’Ajuntament de Simat de la Valldigna celebrarà el pròxim 15 de juny un ‘Mercat de les Idees’, una activitat de participació ciutadana amb la intenció de definir les principals línies d’acció del seu Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM). Aquest document, el PUAM, és un pla estratègic impulsat per la Diputació de València per tal d’alinear els projectes municipals de Simat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, tot des d’una perspectiva col·laborativa on la participació activa de la ciutadania en el disseny de les actuacions és fonamental.

  El ‘Mercat de les Idees de Simat’ es celebrarà el pròxim dia 15 de juny entre les 11 i les 13 hores aprofitant la instal·lació del mercat setmanal dels dimecres. El punt de trobada serà l'encreuament de la Plaça del Colomer amb l'Avinguda Jaume I. Es tracta d’un espai per a la participació on totes les persones que així ho desitgen podran fer les seues aportacions per a millorar diversos aspectes del poble com ara l’accessibilitat, seguretat, sostenibilitat, inclusió…

  L’Ajuntament de Simat de la Valldigna vol animar la ciutadania a prendre part d’aquesta activitat, evidenciant així el seu compromís amb la participació i la transparència en el disseny de les polítiques públiques d’àmbit municipal.

   

 • a vore
   
   
   
  L'Ajuntament informa que huí s'ha obert el termini d'inscripcions per a l'Escola Infantil Municipal Curs Escolar 2022 - 2023. El tràmit s'haurà de fer telemàticament a través de la seu el·lectrónica de la pàgina web www.simat.org o presencialment a l'Ajuntament.
  El termini romandrà fins al proper divendres 10 de juny.
   
   
   

TURISME

informació turística
guies | documents | visites | galeria

Actualitat

Informació del poble

Ocupació i AEDL

Processos Selectius