Comunicat del dimarts, 14 de novembre de 2017

1. La pizzeria «Voy p’allà» fa saber al poble que a partir del dijous, farà servei a domicili de pizzes, pollastres a l’ast i picadeta.

2. Es fa saber al poble, que esta vesprada a les 5:30, a la llar dels Jubilats, es realitzarà un taller titulat «Risoteràpia: l’humor que ens cura». En acabar, hi haurà xocolate.

3. Es fa saber al poble, que degut a obres d'asfaltat (en el tram comprés entre Corba Palomara i l’encreuament del Piquet), la carretera que puja al Pla de Corrals, CV-600, estarà tallada al trànsit en horari de 07:00h fins a les 19:00h. Des de demà, dimecres, 15 de novembre, fins al divendres, 24 de novembre. Excepte el cap de setmana.

4. Es fa saber al poble, que el proper dia, 21 de novembre, de 08:30 fins les 12:30h, a l’aparcament del Centre de Salut, es passarà la i.T.V., a ciclomotors, motocicletes i vehicles agrícoles. Els ciclomotors i motocicletes hauran de demanar cita prèvia. Més informació a l’Ajuntament.

5. L’Ajuntament informa que, en el marc del programa «EMCORD 2017» va a procedir a la selecció de peons forestals, peons agropecuaris, peons d’obres públiques i personal de neteja o netejadors en general, mitjançant presentació de les ofertes d’ocupació a l’oficina del SERVEF fins el 21 de novembre. Més informació a l’Ajuntament.