Comunicat del dimecres, 11 d'octubre de 2017

1. Es convida al poble a visitar l’exposició dels treballs sobre el 9 d’octubre, dels xiquets i xiquetes de 5è i 6è de l’escola. L’exposició estarà en la Casa de la Cultura fins el dissabte 14 d’octubre.

2. L’Ajuntament informa als agricultors que s’apuntaren en la campanya contra la mosca, que divendres, en horari de 12:00h a 14:00h, es repartirà el producte al magatzem municipal del carrer Templemars. Es prega porten els envasos.

3. Els festers i festeres del pla de corrals informen que el número premiat en la rifa del 9 d’octubre ha estat el 0593. Qui tinga el número guanyador que es pose en contacte amb els festers i festeres.

4. L’Ajuntament convida a tots els veïns i veïnes a la presentació del llibre «Dones de foc / Dones d’aigua» de Adriana Serlik i Ana Isabel Llopis, este divendres, 13 d’octubre, a les 19:30h a la Casa de la Cultura.

5. L’Ajuntament convida al poble a la presentació del llibre «l’Estirp del caçador» de Lourdes Boïgues, que tindrà lloc este dissabte, 14 d’octubre, a les 19:00h a la Biblioteca Municipal.

6. L’Ajuntament convida al poble al concert de l’agrupació Vall Digna Brass Band que se celebrarà este dissabte, a les 20:00h a l’Auditori Municipal.