Comunicat del divendres , 14 juliol 2017

1. Es fa saber als pares dels alumnes que cursaran batxillerat i cicles a l’IES la Valldigna, que el dimarts 18 de Juliol a les 19.30, a la Casa de la Cultura, es farà una reunió per a tractar el tema de l’autobús.

2. Es fa saber al poble que el diumenge dia 16 a les 20.00 hores i en la plaça de la Constitució es realitzara el festival de bandes de música, amb la participació de la banda de Palma de Gandia i la de Simat.

3. Es fa saber al poble que el hui a les 19.00 hores es realitzarà a la piscina municipal una classe d’aquagym per a xiquets de 4 a 9 anys. Les inscripcions es realitzaran a la piscina municipal fins hui. El preu de l’inscripció serà de 3 euros. Les places són limitades

4. Es convida al poble a la projecció del documental ’’ La mirada de Siegfried’’, hui a les
20.00 hores a la casa de la Cultura. Intervindran Rosa Brines, directora i Paco Santos -Juanes assessor de CEFIRE Valencia.

5. Es convida al poble a l’actuació de Garcia el dissabte 15 de juliol a les 23.00 hores a la Font Menor

6. El futbol base informa, que tots els que vulguin jugar a futbol la pròxima temporada, han de fer l’ingrés de l’inscripció de 50 € al número de compte del futbol base, indicant nom i cognom del jugador i l’any de naixement.