Comunicat del divendres, 16 juny 2017

1. L’Ajuntament comunica al poble que l’empresa Telefònica Movistar està substituint els cables de telefonia per la fibra òptica, per tal de millorar la línia de telèfon per al poble i necessita l’autorització dels veïns per a realitzar els canvis. Són totalment gratuïts i si no es dóna l’autorització, no es podran fer els canvis i es quedaran sense servei de telèfon. Més informació en l’Ajuntament.

2. L’Ajuntament informa que demà s’inaugurarà la piscina. A partir de les 10:00h fins a les 15:00h, hi hauran unflables per a totes les edats.

3. L’Ajuntament comunica que s’ha aprovat el llistat definitiu de l’alumnat admès en l’Escoleta Infantil Municipal per al pròxim curs. Aquest llistat es pot consultar a la web i a l’Escoleta. Per tal de formalitzar la sol·licitud, s’haurà de presentar l’autorització bancària disponible a la web o a l’Ajuntament. El termini de presentació finalitzarà el 30 de juny.

4. L’Ajuntament informa que fins al dilluns 19 de juny, els interessats en participar en la convocatòria per a participar en el programa de pràctiques formatives «La Dipu et Beca 2017», podran inscriure’s a l’Ajuntament, segons les bases aprovades per Decret 246/2017 de 8 de juny.

5. S’informa a les persones desocupades del municipi interessades en participar en el PLA D’OCUPACIÓ LOCAL de 2017, tercera fase, en la categoria professional «Personal de Neteja», que podran presentar la sol·licitud fins al proper dia 26 de juny. Més informació a l’Ajuntament i la pàgina web.

6. L'Ajuntament de Simat anima a la gent del poble, a apuntar-se al Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals que es realitzarà pel terme municipal a partir del dia 1 de juliol. les persones interessades es poden apuntar en l'ajuntament fins el dia 20 de juny.