Comunicat del dijous, 15 Juny 2017

1. Es comunica a l’alumnat de l’IES La Valldigna, que demà, l’autobús tindrà horari especial per anar a arreplegar les notes. Eixirà de Simat a les 10:30h i tornarà a les 12:30h.

2. L’Ajuntament informa que fins al dilluns 19 de juny, els interessats en participar en la convocatòria per a participar en el programa de pràctiques formatives «La Dipu et Beca 2017», podran inscriure’s a l’Ajuntament, segons les bases aprovades per Decret 246/2017 de 8 de juny.

3. S’informa a les persones desocupades del municipi interessades en participar en el PLA D’OCUPACIÓ LOCAL de 2017, tercera fase, en la categoria professional «Personal de Neteja», que podran presentar la sol·licitud fins al proper dia 26 de juny, d’acord amb les bases i instància aprovades. Més informació a l’Ajuntament i la pàgina web.

4. L’Associació d’Ames de Casa fa saber al poble que a partir del dilluns 19 de juny, de 16:00h a 17:00h, es donaran classes de Pilates Terapèutic a la Casa de la Cultura. Més informació i inscripcions a la Biblioteca.

5. L'Ajuntament de Simat anima a la gent del poble, a apuntar-se al Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals que es realitzarà pel terme municipal a partir del dia 1 de juliol. les persones interessades es poden apuntar en l'ajuntament fins el dia 20 de juny.