Comunicat del divendres, 30 de setembre de 2016

1. L’Escola de Música “Mestre Amorós” de Simat comunica als pares/mares dels alumnes que el esta vesprada, a les 19:30h, es farà la reunió d’inici de curs a l’auditori de la Casa de la Música. Es prega la màxima assistència, ja que es tractaran temes importants per a l’ensenyament musical. Per a més informació poden dirigir-se a l’Escola de Música tots els divendres de 18:00h a 20:00h.

2. L’Ajuntament convida al poble a la presentació del documental «Operació Stanbrook. Viatge a l’exili algerià 75 anys després», dirigit per Rosa Brines, que tindrà lloc esta vesprada, a les 20:00h, a la Casa de la Cultura.

3. El CF Simat informa que diumenge a les 17:30h, jugarà un partit de 2a.Regional contra CEF. El Verger.

4. La Regidoria de Sanitat convida al poble a la xerrada sobre Càncer i Dona, que tindrà lloc el proper dimecres dia 5, a les 18:00h, a la Casa de la Cultura.

5. La Policia Local recorda que demà es dia de canvi d'estacionament. Es prega que es canvien els cotxes al costat corresponent el més aviat possible.


6. Es fa saber al poble que fins al dia 16 d'octubre inclusiu, es manté l'horari d'estiu per a les cremes. És a dir, que es podrà cremar des de l'eixida del sol fins les 11 del matí.

7. La Casa de la Cultura de Tavernes fa saber que demà dissabte a les 18:00h tindrà lloc el teatre familiar "Martina i el Bosc de Paper". I diumenge 2, a les 20:00h, l'actuació "Els Esplendor del Tango".