Comunicat del dimarts, 6 setembre 2016

1. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, NO ES PODRÀ CREMAR.

2. L'IES La Valldigna fa saber que el curs acadèmic començarà el proper dijous dia 8, a les 10:00h per a ESO i FP Bàsica, i per a BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS a les 12:00h. L'autobús eixirà des de la parada, a les 9:30h. El mateix dia, se li donarà a l’alumne, tota la informació referent als llibres per al curs.

3. Es fa saber a les persones o empreses interessades a participar en l’adjudicació del contracte per a la gestió del Bar de la Llar dels Jubilats, poden presentar la sol·licitud fins al proper dijous dia 8.

4. La Regidoria d'Agricultura fa saber que ha començat la campanya contra la mosca per a les varietats primerenques de cítrics: Navelina, Tomatera, Orogrande, Clementina Fina, Washington Navel, Navel Foyos, Clemenules, Newhall, Caracara, Salustiana i Nova. Els interessats en el producte per al tractament s’hauran d’apuntar en l’Ajuntament fins al dimecres 21 de setembre.