Comunicat del dilluns, 13 juny 2016

1. Es fa saber al poble, que ha faltat Juan Antonio Berjano Fernández. El velatori està instal·lat al Tanatori Simat i el soterrament serà a les 17:00h, en l’Església.

2. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, no es podrà cremar.

3. La Regidoria de Turisme informa que, el proper diumenge 19 de juny, es realitzarà una visita guiada per Simat de la Valldigna, emmarcada en el programa de rutes turístiques «Entre Comarques». El preu serà de 4€ per persona. Més informació i inscripcions a la web «Turisme Simat» o a la Tourist Info.

4. L'Ajuntament informa que ja estan disponibles els abonaments per a la piscina municipal, que obrirà el dissabte 18 de juny.

5. L’Ajuntament comunica que, amb motiu de les Eleccions Generals convocades per al dia 26 de juny, totes les persones malaltes o amb mobilitat reduïda que ho desitgen i estiguen inscrites en el Cens Electoral d’aquest municipi, han de comunicar a l’Ajuntament, abans del 22 de juny, la seua voluntat d’exercir el dret a vot, el qual podrà ser garantit amb l’Ajuda de la Creu Roja.