Comunicat del divendres, 11 març 2016

1. L’Ajuntament convida al poble a la projecció de l’audiovisual «Del Montgó a Manhattan», sobre l’emigració de Simat als Estats Units, que se celebrarà esta vesprada, a les 19:30h, en la Casa de la Cultura.

2. L'Ajuntament de Simat i la regidoria de festes, convida al poble als actes que ha organitzat amb motiu del Dia de la Valldigna. La Fira Popular s’inaugurarà a les 11:00h al carrer Convent, fins al diumenge per la vesprada, i la berbena popular, se celebrarà el diumenge a partir de les 17:00h.

3. La Policia Local informa, que en motiu de la celebració del Dia de la Valldigna, demà i diumenge, ambdós inclosos, s'habilitarà l'estacionament en bateria a l'avinguda de la Valldigna.

4. El Club de Futbol Simat informa que demà dissabte, a les 16:30h, jugarà un partit contra el Club de Futbol Miramar. La recaptació de les entrades, es destinarà a la lluita contra el càncer.

5. El Grup Muntanya Valldigna amb la col·laboració de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna i el supermercat Dia de Simat, organitza aquest dissabte i diumenge el Campament Territorial de València, que es realitzarà a la zona recreativa del Pla de Corrals. Per a més información, contactar al telèfon 685633185.

6. La Mancomunitat de la Valldigna informa dels actes de celebració del Dia de la Valldigna, que tindran lloc al Monestir: demà a les 19:00h, la presentació del llibre de José Carlos Casimiro, a les 20:00h, l’Aplec de la Marxa de Torxes i lectura del Manifest i a les 20:30h, concert del cor de cambra «Quinzedemarç», i el diumenge, a les 19:00h, presentació del número 10 de la revista «L’Avenc», a la Casa de la Música.

7. L’Associació Cívica “Nacionalistes de La Valldigna”, convida al poble a la XXI Marxa amb Torxes al Monestir. L’eixida serà demà, a les 19:30, des de la Font Menor.

8. L’Associació de Jubilats i Pensionistes informa que per al dia de la Valldigna, es faran esmorzars i dinars. Per a reservar taula per al cap de setmana cal anar al bar.

9. La Societat de Caçadors convoca als socis a l’Assemblea General que tindrà lloc esta nit, a les 21:00h, en la Casa de la Cultura.