Comunicat del dimarts, 15 desembre 2015

1. Es recorda que d’acord amb el Reglament de Participació Ciutadana, es convoca AUDIÈNCIA PÚBLICA, per exposar el pressupost i programa d’actuació municipal previst per a l’exercici 2016, per a esta vesprada, a les 18:00h, al saló de Plens de l’Ajuntament de Simat.

2. Es fa saber al poble, que amb motiu de la celebració de les Eleccions a Corts Generals del dia 20 de desembre, i amb la col·laboració de la Creu Roja, es posarà un servei de transport per facilitar el dret al vot a les persones malaltes o amb mobilitat reduïda que ho requereixen. Els interessats ho hauran de sol·licitar a l'Ajuntament fins al proper divendres dia 17 de desembre.

3. Es fa saber als pares i mares dels alumnes que han de presentar la sol·licitud de participació al programa xarxa llibres, i que no els siga possible vindre en horari de matí, ho poden presentar esta vesprada, de 17:00h a 19:00h.

4. L’Ajuntament convida al poble a la reunió informativa que realitzarà l’Equip Roca de la Guàrdia Civil, sobre robatoris en el camp, que tindrà lloc demà, a les 19:00h, en el Saló d’Actes de l’Ajuntament.