Comunicat del dilluns, 14 desembre 2015

1. Es fa saber al poble, que amb motiu de la celebració de les Eleccions a Corts Generals del dia 20 de desembre, i amb la col·laboració de la Creu Roja, es posarà un servei de transport per facilitar el dret al vot a les persones malaltes o amb mobilitat reduïda que ho requereixen. Els interessats ho hauran de sol·licitar a l'Ajuntament fins al dia 17 de desembre.

2. Es fa saber al pares i mares dels alumnes que han de presentar la sol·licitud de participació al programa xarxa llibres, i que no els siga possible vindre en horari de matí, ho poden presentar demà per la vesprada, de 17:00h a 19:00h.

3. Compromís-Podem convida a tot el poble a l’acte de campanya electoral que tindrà lloc esta vesprada a les 19:00h, a la Casa de la Cultura, amb la intervenció d’Agus Brines, Sandra Mínguez i Vicent Ribera.

4. Es fa saber al poble que d’acord amb el Reglament de Participació Ciutadana, es convoca AUDIÈNCIA PÚBLICA, per exposar el pressupost i programa d’actuació municipal previst per a l’exercici 2016, per a demà dimarts, a les 18:00h, al saló de Plens de l’Ajuntament de Simat. Les persones interessades podran consultar l’expedient administratiu a les oficines municipals en horari de 9:00h a 14:00h.