Comunicat del divendres, 4 desembre 2015

1.La Policia Local informa que en motiu de la celebració de la prova esportiva «I Simat Trail Series» que tindrà lloc diumenge, s’habilitarà l’estacionament en bateria a l’avinguda de La Valldigna, per a demà i diumenge.

2.La Societat Unió Musical convida als socis i poble en general al tercer concert del cicle de Concerts de Tardor, que tindrà lloc demà dissabte, a les 20:00h, a l’auditori de la Casa de la Música. Este concert anirà a càrrec dels percussionistes Sixte Escrihuela i Juan Javier Rodríguez, amb la col·laboració d’altres instrumentistes.

3.Es fa saber al poble que la Coral Santa Maria de Valldigna actuarà este diumenge dia 6, al Palau de la Música de València a les 19:30h de la vesprada. Per acudir a esta actuació s’ha llogat un autobús, i el preu del bitllet serà de 6 euros. Tot aquell que vullga anar, que s’adrece a qualsevol membre de la Junta.

4.El Club de Córrer La Llebre informa que el proper diumenge dia 6 de desembre, es celebrarà la prova esportiva «I Simat Trail Series» des de les 8:30h del matí, amb eixida i meta a la plaça de la Constitució. Hi haurà una taula recollint aliments i productes de primera necessitat per a la «Campanya del quilo». Es prega la màxima assistència i col·laboració.