Comunicat del dimarts, 6 d’octubre de 2020

1. L’Associació de Jubilats i Pensionistes informa que podran passar a recollir la loteria en dimarts i dijous, en horari de 16:00 h 18:00 h, al bar Els Jubilats. El preu del dècim serà de 22 euros. No hi ha paperetes, sols dècims. Es prega que porten els diners exactes.

2. La Regidoria de Cultura informa que el pròxim 9 d’octubre, a les 17:30 h, es realitzarà l’espectacle musical “Tu madre no lo dice band”. Cal reservar seient enviant un Whatsapp al telèfon del ban.

3. La Regidoria de Cultura informa que el pròxim 9 d’octubre, a les 12:30 h es realitzarà el teatre infantil “Les aventures d’un donyet màgic”, a la Font Gran.

4. La Regidoria d'Agricultura informa a aquelles persones que es van apuntar al curs de renovació del carnet de plaguicides que es realitzarà el pròxim 14 d’octubre, de 15:30 h a 20:30 h, a la Casa de la Cultura.

5. La Mancomunitat de la Valldigna informa que els pròxims 17 i 18 d’octubre es realitzarà un taller de cine amb el telèfon a la biblioteca de Benifairó. Podeu trobar tota la informació a les xarxes socials.

6. Esa fa saber al poble que s’està preparant un vídeo per al Dia Internacional de la Xiqueta. Totes aquelles xiquetes que vulguen participar, hauran d’enviar un Whatsapp al telèfon del ban.

7. La Regidoria de Cultura informa que el pròxim diumenge 11 d’octubre, a les 19:30 h, es realitzarà el monòleg “Riures en valencià”. Cal reservar seient al Whatsapp del ban.