Comunicat del dilluns, 2 novembre 2015

1. Es fa saber al poble que en motiu de les properes Eleccions Generals del dia 20 de desembre, les llistes del cens electoral estaran a disposició dels interessats, per al seu examen i reclamacions, el període del 2 al 9 de novembre, ambdós inclosos, a les dependències de l’ajuntament.

2. La Regidoria de Salut, Sanitat Pública i Benestar Social informa a tots els veïns i veïnes que no es pot utilitzar sofre en pols per a evitar que els gossos pixen en les façanes o les portes dels edificis.

3. La Regidoria de Sanitat junt a la Regidoria d’Esports, ha organitzat la I cursa popular «Simat contra la desigualtat de gènere», per al dissabte 21 de novembre, a les 17:30h. Més informació i inscripcions a la Biblioteca fins al dilluns 16 de novembre.

4. Es fa saber al poble, que el proper dia 17 de novembre, a l'aparcament del Centre de Salut, es passarà la I.T.V., a ciclomotors, motocicletes i vehicles agrícoles. Els ciclomotors i motocicletes hauran de demanar cita prèvia. Més informació a l'ajuntament.