Comunicat del dijous, 19 desembre 2019

 1. La regidoria de Cultura i Festes convida al veïnat a la recepció del Pare Nadal, que se celebrarà el diumenge 22 de desembre, a les 16:00 h, a la plaça Constitució. Tot seguit hi haurà activitats per als més menuts al carrer Convent, enfront del Monestir.

2. La regidoria de Joventut convida als xiquets i xiquetes de 12 anys o més a participar a la Gimcana que se celebrarà demà divendres 20 de desembre, a les 22:00 h, al Casal Jove. Cal que porten llanterna.

3. L’Ajuntament de Simat informa que s’ha penjat a les xarxes una consulta ciutadana per a determinar els dies en què se celebraran les festes de Simat. És necessari introduir el nom, cognoms i DNI a la casella que posa «nombre» per a que el vot siga vàlid.

La gent que ho desitge també podrà acudir a l’Ajuntament fins demà divendres 20 de desembre, de 9:00 a 14:00.

4. L’Escola de Música “Mestre Amorós” de Simat convida a tot el poble en general a la 1a audició de Nadal que es farà demà, divendres 20 de desembre, a les 19:30 hores, a la casa de la Música.

5. Es comunica al poble que el proper divendres 20 de desembre, a les 19:30 h, es farà la presentació del Club d’Esports de Muntanya Simat a la Casa de la Cultura.

cartell pare nadal imatge