Comunicat del divendres, 22 novembre 2019

1. La regidoria de Cultura i Festes convida als xiquets i xiquetes de 12 o més anys a participar en el joc «Escapa si pots!», que se celebrarà esta nit, a les 22:00 h, al Casal Jove.

2. La regidoria de Cultura convida al veïnat de Simat a la presentació del llibre de Berenice Bermónt, “El chico que saltó el muro”, esta vesprada, a les 19:00 h, a la Casa de la Cultura.

3. L’Ajuntament de Simat informa que este dilluns 25 de novembre s’inicien les activitats de gimnàstica de manteniment i la resta d’esports programats. Podeu consultar l’horari a la pàgina web o a l’ajuntament.

4. La Societat Unió Musical convida als socis i al poble en general al concert d’entrada a la banda dels nous músics, que se celebrarà el diumenge 24 al Saló d’actes de la Casa de la Música, a les 12:00 h.

5. L’Ajuntament informa que s’ha convocat sessió ordinària del ple per al dilluns 25 de novembre, a les 19:30 h, al Saló d’Actes

6. L’Associació de Jubilats i Pensionistes recorda que tota aquella persona que no ha pagat el viatge a Casas Ibáñez pot passar el dilluns 25 de novembre, de 16:00 a 17:00 h, a la Llar dels Jubilats. A més, comunica que encara queden places lliures per poder assistir al viatge.