Comunicat del divendres, 6 setembre 2019

1. L’Ajuntament informa que del 9 al 13 i del 16 al 20 de setembre, el camí dels Suros, entre Pla de Corrals i Barx, estarà tallat al trànsit per obres a la calçada.

2. La regidoria de turisme fa saber, que el proper dilluns, 9 de setembre, al C/Convent, se celebrarà el III Concurs Internacional de Paella de la Valldigna.

3. L’IES Jaume II El Just comunica al seu alumnat de Simat que el començament del pròxim curs escolar serà el dilluns, 9 de setembre, i per tant, l’alumnat d’ESO i FP Bàsica, que utilitze el servei de transport, haurà d’estar a la parada a les 9:30h. La tornada de l’institut serà a les 13:00h.

4. L'IES La Valldigna informa que el dilluns 9 de setembre comença el curs escolar 2019-2020. L'alumnat d'ESO i de Formació Professional Bàsica farà l'entrada a les 10:00h. L'alumnat de Batxillerat i de Cicles Formatius farà l'entrada a les 11:00h. L'autobús per als alumnes d’ESO i FP Bàsica, eixirà de Simat a les 9:30h. La tornada serà a les 12:00h des de l'institut.

5. La Societat Unió Musical fa saber als socis que este dissabte, a les 19:00h, es farà l’Assemblea General, a l’auditori de la Casa de la Música.

6. El CF Simat fa saber al poble que demà, dissabte, a les 19:30h, es jugarà l’últim partit de pretemporada, contra el Real de Gandia.

7. L’Escola de Música «Mestre Amorós» de Simat comunica a tot el poble que la matrícula estarà oberta fins al 13 setembre. Els alumnes nous poden agafar els impresos per a matricular-se a les Papereries: «Les Graes» o «El Cine». Per a més informació poden dirigir-se a l’Escola de Música. Les classes començaran el dimarts, 1 d’octubre.