Comunicat del dijous, 20 de juny de 2019

 

1. Es fa saber que el pròxim dilluns, 24 de juny, al ser festiu, el consultori mèdic de Simat estarà tancat.

 

2. L'Ajuntament de Simat informa als treballadors del règim general especialitat agrària interessats a treballar els pròxims mesos d'estiu, a l'empara del conveni del SEPE amb les corporacions locals, que hauran d'estar inscrits com a demandants d'ocupació a l'oficina d'Alzira, com a màxim amb data 25 de juny.

3. La Regidoria de Festes i Cultura ha organitzat un sopar de quintes per al dissabte 13 juliol, a l’avinguda de La Safor. El preu és de 15 euros. Els interessats en assistir, hauran de pagar en el compte de l’Ajuntament de Bankia i entregar el justificant a la biblioteca fins al dia 5 de juliol.

4. Es fa saber que aquest dissabte, dia 22, es representarà l’obra teatral ‘Famílies punt Som’. Serà a les 19.30 a la Casa de la Cultura i l’entrada té un preu de 3 euros.

5. Es fa saber als interessats en inscriure’s als cursos de natació i aquagym, que poden passar per la piscina municipal.

6. El CEIP Valldigna informa que a la Secretaria del Centre estan els impresos de sol·licitud de beca de menjador. Poden passar a recollir-los de 13.00 a 15.00. El termini de presentació és fins al 28 de juny.

7. L’Associació de Jubilats i Pensionistes recorda que poden passar a pels tiquets del sopar esta vesprada de 16.00 a 18.00 a la Llar dels Jubilats. L’últim dia per arreplegar el tiquet és el divendres 28.