Comunicat del divendres, 17 de maig de 2019

1. L’Ajuntament informa que, del 20 al 31 de maig, es podran presentar les sol·licituds per a l’ingrés i permanència de l’alumnat en l’Escola Infantil Municipal. Poden trobar tota la informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o a la web municipal.

2. La Comunitat de Regants de les Fonts Gran i Menor fa saber als socis que el dilluns es posa l'aigua al tall. Qui no vulga regar, deurà avisar al sequier.

3. El Partit Popular de Simat convida al poble a l’acte de presentació de la candidatura per a les eleccions municipals que tindrà lloc hui divendres a les 20.00 hores a la Casa de la Cultura.

4. Compromís per Simat convida al poble a l’acte de presentació de la candidatura per a les eleccions municipals, que tindrà lloc demà dissabte a les 20.00 hores a la Casa de la Música. Intervindran Jacinta Rubio, secretaria comarcal de Compromís, Josep Lluís Ferrando, secretari autonòmic d’habitatge, obres públiques i vertebració del territori, i Marga Palomares, candidata a l’alcaldia de Simat.

5. El Partit Socialista de Simat convida al poble a la presentació de la candidatura per a les eleccions municipals. Tindrà lloc demà dissabte a les 19.30 a la Casa de la Cultura. A l’acte participarà el director general d’agricultura que parlarà sobre la problemàtica dels cítrics i també es parlarà de la llei de legalització de segons habitatges al Pla de Corrals i a les Foies.