Comunicat del dimecres, 17 d'abril de 2019

1. S’informa al poble que ja es poden recollir a l’Ajuntament les fulles per a signar a favor de la Plataforma en Defensa dels Cítrics Valencians.

2. Es fa saber al poble que estan prohibides les cremes en el període comprés entre el Dijous Sant i el Dia de Sant Vicent (29 d'abril).

3. Amb motiu de les pròximes eleccions, la Creu Roja facilitarà el dret a vot a les persones malaltes o amb mobilitat reduïda que ho sol·liciten. Per apuntar-se, s'ha de telefonar al: 96 282 40 45 abans del 25 d'abril a les 15.00 hores

4. El Grup de Muntanya Valldigna ha organitzat un taller divulgatiu sobre marxa nòrdica per al pròxim dissabte 27 d’abril. Poden inscriure’s fins al 24 d’abril a l’Ajuntament. El preu per als no federats és de 5 euros.

5. L’Associació de Jubilats i Pensionistes informa que s’ha organitzat un viatge a Santa Pola i Tabarca per al dimarts 21 de maig. Les persones interessades a assistir es poden apuntar de 16.00 a 18.00 hores tots els dimecres a la Llar dels Jubilats. També recorden que ja es pot pagar la quota en el mateix horari.