Comunicat del divendres, 21 desembre 2018

1. L’Escola de música “Mestre Amorós” de Simat convida a tot el poble a la segona audició de nadal que es farà esta vesprada a les 19.30 a la Casa de la Música.

2. La Societat Unió Musical de Simat i l’Escola de Música “Mestre Amorós” conviden als socis i al poble al concert de demà dissabte a les 19.30 a l’auditori de la Casa de la Música. Participaran alumnes de conjunt instrumental, alumnes del col·legi CEIP Valldigna i la Banda Unió Musical.

3. La Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna convida al poble al concert de nadal que tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia a l’auditori de la Casa de la Música de Simat.

4. El Club de Futbol Simat fa saber al poble que demà dissabte, a les 16.00, es jugarà a casa l’última jornada abans de la parada pel nadal, amb els equips Club de Futbol Simat contra el Club de Futbol Orba.

5. Es fa saber que aquest diumenge, a les 18.30, hi haurà una actuació del quartet de jazz ‘Les femmes’ al Monestir. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.