Comunicat del divendres, 14 desembre 2018

1. Es fa saber que aquest cap de setmana tindrà lloc la ‘Fira de Nadal’ al carrer del Convent. L’horari és dissabte: 11h. a 14h. i de 17.30 a 20.30 hores. El diumenge l’horari serà el mateix, però fins a les 19.00 hores. Per al públic infantil, el dissabte a les 16.00 hores hi haurà un espectacle i berenar.

2. L’Ajuntament convida al poble a la Festa Estellés que tindrà lloc aquest diumenge a les 12.00 hores al Monestir. Actuarà el cantant Pau Alabajos.

3. L’Ajuntament fa saber, que aquest diumenge es realitzarà la quarta edició del Simat Trail Series, amb eixides a partir de les 09.30 des de la plaça de la Constitució. Es podrà col·laborar en la campanya del quilo.

4. La Policia Local comunica que este dissabte i diumenge, amb motiu del trail de Simat i el Mercat de nadal, s’habilitarà l’estacionament en bateria a l’avinguda Valldigna.

5. L’Escola de Música ‘Mestre Amorós’ de Simat, convida a tot el poble a la primera audició de Nadal que es farà hui a les 19.30 a la Casa de la Música.

6. El Club de Futbol Simat fa saber al poble que demà, a partir de les 10.00 hores, es celebrarà el QUERUNADAL en el Poliesportiu Municipal de Simat de la Valldigna.