Comunicat del dijous, 13 desembre 2018

1. L’Ajuntament convida al poble a la xerrada sobre violència de gènere que impartirà la psicòloga Carmen Juan hui a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura.

2. L’Ajuntament fa saber que aquest diumenge es realitzarà la quarta edició del Simat Trail Series, amb eixides a partir de les 09.30 hores des de la plaça de la Constitució. Es podrà col·laborar en la campanya del quilo.

3. La Policia Local comunica que este dissabte i diumenge, amb motiu del Trail de Simat i el Mercat de Nadal, s’habilitarà l’estacionament en bateria a l’avinguda de la Valldigna.

4. L’Escola de Música ‘Mestre Amorós’ de Simat, convida a tot el poble a la primera audició de nadal que es farà demà divendres, a les 19.30 hores a la Casa de la Música.

5. El Club de Futbol Simat fa saber que aquest dissabte, a partir de les 10.00 hores, es celebrarà el Queru Nadal en el poliesportiu municipal.

6. El Casal Jove fa saber que el divendres 21 de desembre hi haurà una 'Escape room'. Per participar en l’activitat, cal tindre entre 12 i 35 anys i formar grups de 5 a 7 participants. Més informació i inscripcions al Casal Jove fins al dia 19.