Comunicat del divendres, 30 novembre 2018

1. L’Ajuntament fa saber que es convoca Audiència Pública per exposar el pressupost i programa d’actuació municipal previst per a 2019. Serà el dilluns 3 de desembre a les 18.30 hores al saló de plens de l’Ajuntament.

2. L'Ajuntament fa saber que va a iniciar un procés de selecció per contractar 6 peons forestals dins dels programes Emcord i Emcorp. Les persones interessades hauran d'estar inscrites al Servef com a demandants d'ocupació com a data límit el dimecres 5 de desembre de 2018 i complir els requisits que es determinen en cada convocatòria.

3. L’Ajuntament fa una crida al poble perquè participe en la cursa solidària no competitiva que, amb motiu del dia contra la violència de gènere, se celebrarà este dissabte, a partir de les 17.00, des de la plaça de l’Ajuntament. Poden participar-hi veïns i veïnes de totes les edats i no cal inscriure’s.

4. La Policia Local recorda que demà és dia de canvi d'estacionament. Es prega que canvien els vehicles al costat correcte cap a les 9 del matí.

5. La Comunitat de regants de la Font Gran i la Font Menor, comunica als socis que aquest diumenge, 2 de desembre, en la Casa de la Cultura, es farà l’assemblea general ordinària. A les 10.30 en primera convocatòria i a les 11 en segona i última. Es prega màxima assistència.