Comunicat del dijous, 29 novembre 2018

1. L’Ajuntament de Simat fa saber que es convoca Audiència Pública per exposar el pressupost i programa d’actuació municipal previst per a 2019. Serà el dilluns 3 de desembre a les 18.30 hores al saló de plens de l’Ajuntament. Les persones interessades podran consultar l’expedient administratiu a les oficines municipals en l’horari d’atenció al públic.

2. L’Ajuntament fa una crida al poble perquè participe en la cursa solidària no competitiva que, amb motiu del dia contra la violència de gènere, se celebrarà este dissabte, a partir de les 17.00 hores, des de la plaça de l’Ajuntament. Poden participar-hi veïns i veïnes de totes les edats i no cal inscriure’s.

3. La Comunitat de regants de la Font Gran i la Font Menor, comunica als socis que aquest diumenge, 2 de desembre, en la Casa de la Cultura, es farà l’assemblea general ordinària. A les 10.30 en primera convocatòria i a les 11.00 en segona i última. Es prega màxima assistència.

4. L'associació de jubilats i pensionistes informa que hui a les 17.00 hores hi haurà una xerrada patrocinada per La Caixa a la llar dels jubilats i després, hi haurà berenar.