Comunicat del dijous, 20 setembre 2018

1. L’Ajuntament informa que s’ofereixen classes d'anglès, nivells d’iniciació i bàsic. Classes de valencià, nivells elemental, mitjà i superior i classes d’informàtica bàsica. Els interessats es poden apuntar a la biblioteca, fins demà i per a les classes d’informàtica cal apuntar-se a l’Ajuntament.

2. L’Ajuntament informa que s’ofereixen activitats esportives per a esta nova temporada, tant per a menuts com per a grans. Activitats com: gimnàstica de manteniment, pàdel, petanca, crossfit, jocs de taula, escacs i altres jocs. Més informació i inscripcions a l’ajuntament fins al 25 de setembre.

3. L’Associació d’Ames de Casa fa saber que el dia 5 d’octubre començaran els balls de saló i el dia 2 d’octubre, a les 16:00h, es realitzarà un curs de cuina a la casa de la cultura. Més informació i inscripcions a la biblioteca.

4. L’Associació de Jubilats i Pensionistes ha organitzat una excursió a Anna, per al dia 16 d’octubre. Per a més informació i apuntar-se, cal anar al bar dels Jubilats, en dimecres i dijous, de 16:00h a 18:00h.