Comunicat del dimecres, 12 setembre 2018

1. L’Escola de Música «Mestre Amorós» de Simat convida a tots els xiquets, xiquetes i poble en general, al concert didàctic que representarà el conte musical «ELS SONS DE LA VALLDIGNA», demà, a l’auditori de la casa de la música en dues sessions: la primera a les 9:30h i la segona a les 11:30h, amb la participació dels alumnes de l’escola de música.

2. L’Ajuntament informa que s’ofereixen dos cursos impartits per l’Estació Experimental Agrària relacionats amb la gestió integrada de plagues i malalties. El primer curs tindrà lloc a la casa de la cultura i se celebrarà del 24 al 27 de setembre, de 18:00h a 21:00h. Pel que fa el segon curs, tindrà lloc el 23 d’octubre, de 18:00h a 21:00h, a la casa de la cultura. Més informació i inscripcions a l’ajuntament fins al 19 de setembre.

3. L’Ajuntament informa que s’ofereixen classes d'anglès, nivells d’iniciació i bàsic. Classes de valencià, nivells elemental, mitjà i superior i classes d’informàtica bàsica. Els interessats es poden apuntar a la biblioteca, fins al 21 de setembre.

4. L’Ajuntament informa que s’ofereixen activitats esportives per a esta nova temporada, tant per a menuts com per a grans. Activitats com: gimnàstica de manteniment, pàdel, petanca, crossfit, jocs de taula, escacs i altres jocs. Més informació i inscripcions a l’ajuntament fins al 25 de setembre.