Comunicat del divendres, 15 juny 2018

1. L’Ajuntament informa que ja s’ha publicat el llistat provisional d’admesos i exclosos de la borsa de personal administratiu. Les persones interessades poden presentar les esmenes fins al 18 de juny. Més informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o a la web municipal.

2. L’Ajuntament informa que fins al divendres 22 de juny, els interessats en la convocatòria per a participar en el programa de pràctiques formatives «La Dipu et Beca 2018», podran inscriure’s a l’Ajuntament, segons les bases aprovades per Decret 361/2018, de 12 de juny.

3. Es fa saber al poble, que demà dissabte, al Casal Jove, en horari habitual, es realitzarà un taller gratuït de reciclatge creatiu per a xiquets i xiquetes.

4. Es fa saber als interessat en inscriure’s als cursos de natació i aquagym, que poden passar per la piscina municipal.

5. L’Associació d’Ames de Casa fa saber a les sòcies, que el dimarts dia 19, a les 18:00h, es farà el berenar en la Casa de la Música.

6. Es fa saber al poble que el diumenge, a les 19:30h, a l’Auditori de la Casa de la Música, es farà l’Encontre de Corals. Actuaran la Coral Polifònica Stella Maris de Cullera i La Coral de Simat.

7. El Futbol Base informa que el sopar de fi de temporada tindrà lloc el dissabte, 30 de juny, a les 21:30h, al pati del CEIP Valldigna. Per a assistir, cal fer l’ingrés abans del dia 20, al compte del Futbol Base, indicant el nom i cognoms del jugador.